Kinderkamers

Cilek Kinderkamers

U vindt bij ons alles voor uw kinderkamer. U kunt kiezen uit kinderkamers voor een jongen of meisje. Alle kinderkasten en kinderbedden zijn gemaakt van gelamineerd meubelplaat. Alle meubels zijn Tüv gekeurd, elektrische onderdelen zijn CE getest en zijn veilig voor uw kind.

De kinderkamers hebben unieke thema's. Denk aan jongenskamer piraatcomplete racekamers met unieke autobedden en nog veel meer. Voor de meisjes hebben we echte prinsessenkamers.

KINDERMEUBELS

Cilek kindermeubels heeft een uitgebreid assortiment kindermeubels. Wij bieden voor elke thema een complete kinderkamer aan. U kunt kiezen uit een kledingskast, boekenkast voor kinderen, nachtkastje, ladekast, bureau en nog veel meer. Alle kindermeubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en een sublieme afwerking. In de meeste kinderkledingkasten zit LED-verlichting in het hanggedeelte. Alle scharnieren van de deuren hebben softclose systeem.

KINDERBEDDEN

Cilek kindermeubels heeft de meest unieke kinderbedden. Racebedden die sprekend lijken op veel bekende automerken, een piratenbed tot echte prinsessenbedden afgewerkt met kroontjes of kristallen. Elk bed is tot in detail afgewerkt, zoals het autobed die racegeluiden heeft en LED-verlichting en hemelbedden voor de echte prinses.