Ons verhaal

Cilek Kinder Meubles

By MM Store heeft echt alleen hoogwaardig gekeurde kwaliteits producten 100% gegarandeerd.

U bent van harte welkom!

Showroom By Cilek Kinder Meubles
In verband met verhuizing is de showroom op dit moment gesloten. 

 

Cilek Kinder Meubles

Cilek Kinder Meubles store staat kwaliteit en veiligheid voorop. Dit ziet u terug in onze unieke kinderkamers van hoogwaardige Europese kwaliteit. Koopt u bij ons dan kiest u voor kindermeubels met een mooie en luxe afwerking, zoals LED-verlichting, softclose scharnieren en een autobed met vele extra's. Onze autobedden zijn gemaakt van glanzend, antibacterieel, uiterst robuust ABS kunststof (gelijk aan Lego stenen). De gebruikte materialen voor onze kinderkamermeubels zijn krasresistent en antibacterieel.

Kwaliteit en veiligheid

• Alle producten zijn Tüv gekeurd

• De elektrische onderdelen in de auto zijn CE gekeurd

• Productie heeft plaatsgevonde onder ISO 9001 norm

Themakamer specialist

Wij zijn gespecialiseerd in themakamers voor kinderen. Van baby tot tiener. U vindt bij ons complete kinderkamers, maar het is ook mogelijk om losse onderdelen van de kinderkamer aan te schaffen. Of misschien stelt u liever zelf uw kinderkamer samen? U vindt bij ons producten van onder andere Disney, Cars en Planes en thema’s als piraten, voetbal en prinsessen.

Trendvolgend

Als jong team volgen wij continu de trends op de markt. Dat is ook de reden dat wij hebben gekozen voor een alleenrecht in Nederland en België op de meeste van onze producten. Zo kunnen wij u verzekeren van bijzondere producten en een hoge kwaliteit.