Over ons

By MM Store Holland

By MM Store heeft echt alleen hoogwaardig gekeurde kwaliteits producten 100% gegarandeerd. U bent van harte welkom!

Showroom By MM Store
In verband met verhuizing is de showroom op dit moment gesloten. 

By MM Store
By MM store staat kwaliteit en veiligheid voorop. Dit ziet u terug in onze unieke kinderkamers van hoogwaardige Europese kwaliteit. Koopt u bij ons dan kiest u voor kindermeubels met een mooie en luxe afwerking, zoals LED-verlichting, softclose scharnieren en een autobed met vele extra's. Onze autobedden zijn gemaakt van glanzend, antibacterieel, uiterst robuust ABS kunststof (gelijk aan Lego stenen). De gebruikte materialen voor onze kinderkamermeubels zijn krasresistent en antibacterieel.

Kwaliteit en veiligheid

  • Alle producten zijn Tüv gekeurd
  • De elektrische onderdelen in de auto zijn CE gekeurd
  • Productie heeft plaatsgevonden onder ISO 9001 norm

Themakamer specialist
Wij zijn gespecialiseerd in themakamers voor kinderen. Van baby tot tiener. U vindt bij ons complete kinderkamers, maar het is ook mogelijk om losse onderdelen van de kinderkamer aan te schaffen. Of misschien stelt u liever zelf uw kinderkamer samen? U vindt bij ons producten van onder andere Disney, Cars en Planes en thema’s als piraten, voetbal en prinsessen.

Trendvolgend
Als jong team volgen wij continu de trends op de markt. Dat is ook de reden dat wij hebben gekozen voor een alleenrecht in Nederland en België op de meeste van onze producten. Zo kunnen wij u verzekeren van bijzondere producten en een hoge kwaliteit.