Tienerkamers

Tienerkamers van Cilek kindermeubels

U vraagt zich misschien af waarom u voor een tiener kamer zult gaan en wat hier de voordelen van zijn. Dit antwoord is heel simpel; deze kamer biedt alles wat een tiener nodig heeft op deze leeftijd. Mocht je kind nog jong zijn, dan is een autokamer of prinsessenkamer hartstikke leuk, maar zodra je kind deze jaren vergroeid, voelt hij/zij zich waarschijnlijker beter in een kamer speciaal ingericht voor tieners. Dus de kinderbedden en kindermeubels de deur uit, en een tienerbed en tienermeubels hier in plaats van!

WAARUIT BESTAAT EEN TIENERKAMER?

Als jouw kind leeftijd van een puber krijgt, zal hij/zij zelf toe zijn aan een nieuwe kamer. Deze kamer is vaak wat volwassener en stoerder. Maar waar bestaat zo’n kamer nou allemaal uit? Ten eerste natuurlijk een tienerbed, die een stukje groter is als een kinderbed. Hiernaast hebben pubers een grotere kledingkast nodig, waar ze al hun kleding in kwijt kunnen. Een tiener zal ook gaan beginnen met huiswerk, dus een mooi bureau is niet te missen in de kamer. Hiernaast kan je in een puber kamer onder andere een bureaustoel, vloerkleed en commode tegenkomen.

SOORTEN TIENER KAMERS

Cilek kindermeubels biedt meerdere opties voor tieners. Alle tienerkamers beschikken over een hoogwaardige afwerking en LED verlichting in de kledingkast. Onze verschillende soorten zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes.